De code inwisselen voor nieuw *bliep Beltegoed

Waarschijnlijk ben jij in inmiddels in het bezit van een opwaardeercode die je bij beltegoed24.nl besteld hebt. Met deze code is *bliep opwaarderen in een mum van tijd gedaan. Ben je benieuwd hoe het inwisselen van de code werkt? In deze handleiding staat het allemaal stap voor stap uitgelegd. Je zal zien dat het inwisselen eenvoudig is!

Bellend je *bliep code inwisselen

  • Bel naar het nummer 1244
  • Luister naar de instructies en volg deze op
  • Perfect! Het *bliep opwaarderen is geslaagd

Code invullen om de *bliep code in te wisselen

  • Typ *102* in
  • Typ hierachter de ontvangen *bliep code en typ tot slot een hekje (#)
  • Toets de belknop van je telefoon in. Het *bliep opwaarderen is nu voltooid.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de inwisseling van je code omdat het *bliep opwaarderen niet gelukt is? Neem gerust contact op met het Support Team. Dit team staat klaar om te helpen wanneer het opwaarderen niet lukt.

Ga naar ons Support Team

Koop online *bliep Beltegoed

Gebruik jij *bliep en is al je beltegoed alweer bijna helemaal op? Nieuw beltegoed koop je gemakkelijk op deze website. Je kunt *bliep Mobile Beltegoed kopen met een betaalmethode naar keuze, zoals Bitcoin of iDEAL.

Directe levering per mail

Wanneer je betaald hebt voor een beltegoedcode van *bliep, wordt er een code zichtbaar op je scherm. Dit is de code die je eenvoudig inwisselt op je mobiele telefoon om het saldo van je beltegoed te verhogen. Daarnaast komt er een mailtje naar je toe met daarin nogmaals de code en de factuur.

*bliep code inwisselen

Bel naar het nummer 1200 om je beltegoedcode in te wisselen